

DIABETIC

SERGANT CUKRINIU DIABETU
cukraus apykaitai kontroliuoti sergant cukriniu diabetu

SU VIENU BALTYMU
sudėtyje yra maisto netoleravimo riziką mažinančių baltymų iš vieno gyvūninės kilmės baltymų šaltinio ir dehidratuotų sudedamųjų dalių, užtikrinančių geresnį maistinių medžiagų įsisavinimą

1+2
sudėtyje yra baltymų iš vieno gyvūninės kilmės baltymų šaltinio ir 2 angliavandenių šaltiniai

MAŽAI CUKRAUS
sumažintas angliavandenių suvartojimas ir mažas glikemijos indeksas, siekiant apriboti gliukozės kiekį kraujyje po valgio

BALKŠVŲJŲ GISLOČIŲ SĖKLŲ LUOBELĖS
padeda sumažinti glikemiją po valgio

L-KARNITINAS
L-karnitinas skatina riebalų pavertimą energija ir padeda išlaikyti liesą raumenų masę

ß-GLIUKANAI
ß-1,3/1,6 gliukanai, gauti iš Saccharomyces Cerevisiae mielių, padeda kontroliuoti gliukozės kiekį kraujyje, mažina uždegimą ir stiprina imuninę sistemą

NATŪRALŪS KONSERVANTAI
naudojami tik natūralūs antioksidantai, kurie apsaugo ėdalą nuo oksidacinės žalos